Hasiči a potápači pátrajú po sedemročnom chlapcovi, ktorý zmizol v rieke Cirocha

25.06.2006 Humenné

Lackovce/Humenné 25. júna (TASR) - Hasiči a potápači pátrajú po sedemročnom chlapcovi, ktorý zmizol pri kúpaní sa v rieke Cirocha za obcou Lackovce pri Humen...
Lackovce/Humenné 25. júna (TASR) - Hasiči a potápači pátrajú po sedemročnom chlapcovi, ktorý zmizol pri kúpaní sa v rieke Cirocha za obcou Lackovce pri Humennom.

Chlapec sa spolu s ďalšími deťmi kúpal v spomínanej rieke a po ponorení sa už neobjavil. Do pátracej akcie sa zapojili okrem humenských hasičov aj potápači z tamojšej záchrannej brigády.
Lokalitu, v ktorej chlapec zmizol, využíva obyvateľstvo Lackoviec v letných mesiacoch na kúpanie. Voda v nej je stojatá, avšak miestami presahuje hĺbku až dvoch metrov.
TASR o tom informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Doplnené:

Vyše dvoch hodín trvala pátracia akcia humenských hasičov a potápačov po sedemročnom Lukášovi, ktorý sa dnes podvečer utopil v rieke Cirocha za obcou Lackovce pri Humennom.
Malý Lukáš sa spolu s ďalšími deťmi kúpal v spomínanej rieke a po ponorení sa už neobjavil. Do pátracej akcie sa zapojili aj policajné zložky.
Lokalitu, v ktorej chlapec zmizol pod hladinou vody, využíva obyvateľstvo Lackoviec v letných mesiacoch na kúpanie. Voda v nej je stojatá, avšak miestami presahuje hĺbku vyše dvoch metrov.
 

Vyberte región

mark